Manresa homenatja el poeta Gabriel Mora

PEPA MAÑÉ. MANRESA   Regió 7  20.03.14

El poeta i esperantista manresà Gabriel Mora i Arana és enguany el protagonista dels actes que se celebraran a Manresa amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que s’escau demà, 21 de març. Òmnium Bages i la biblioteca del Casino han organitzat una exposició i un acte d’homenatge que pretén donar a conèixer la figura i l’obra d’aquest autor, reconegut com a Mestre en Gai Saber als Jocs Florals de Barcelona el 1990.

L’exposició Gabriel Mora i Arana. Paraula de poeta es pot visitar fins al 28 de març en l’horari habitual de la biblioteca. En l’acte d’homenatge, en el qual Mora i Arana, de 88 anys, hi serà present, poetes i autors de la Catalunya Central llegiran les seves obres. Joan Vilamala, que ha creat una auca sobre el poeta i esperantista, ha destacat que “tots els seus amics volen ser a l’acte d’homenatge, que és de justícia per la vàlua de Mora i Arana”

mora24

http://www.naciodigital.cat/manresainfo/galeria/1391/foto/72156

Un amic nostre, en Ramon Carreté, en el seu bloc habitual “Amb vetusta gonella”  ha dedicat a Gabriel Mora i Arana aquesta pàgina que vivament us recomanem  Mora – Si sempre he escrit així

20. març 2014 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *