L’auca del Foc de Camp

Auca del Foc de camp

A finals de 1967,  al meu poble natal, vàrem fer els pastorets de Folgueroles o “La lluita eterna”, del mestre Ernest Morató. A partir d’aquí el març de 1968 sota el “paraigua” d’Amics de Verdaguer,  els joves del poble ens vam associar amb el nom de Joventut Verdaguer, vam fer un munt d’excursions pel territori i ens vàrem implicar en tots els saraus culturals de la vila, com ara caramelles, teatre, conferències i en la festa de Verdaguer que es ve celebrant des de 1952, en què vam recuperar el ball de Muntanya. Aquesta auca, que és la primera auca que vaig fer, en dona testimoni. Els dibuixos són de Josep Casadevall, en Carolino, corrandista famós, que aleshores s’iniciava en el cant improvisat.  I d’això aviat en farà 50 anys! «Tempus fugit, scripta manent.»Caramelles 1971

09. maig 2017 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *