Auca d’Ovidi Montllor en PDF

daisies-on-red-background-871294684498es8 - Còpia (5)

Ovidi

Com que trobar un editor que ens pagui el dibuixant i l’edició és més difícil que trobar una agulla en un paller, aquí teniu l’AUCA D’OVIDI MONTLLOR amb il·lustracions “de pobre”,  com pertoca en aquest cas (oi Ovidi?). I si algun col·lectiu, pel vostre compte, en voleu fer una tirada llarga en paper,  si ens ho feu saber,  us farem arribar el fitxer i fins i tot hi inclourem el vostre logo a dalt, a l’esquerra de la capçalera. Hi farà goig.

Vegeu què en diu la revista  “Enderrock”

http://www.enderrock.cat/noticia/10193/auca/cantautor

Una mica de safareig, si és positiu, sempre va bé.

24. març 2015 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *