L’Auca de Josep Punsola

L’amic Llorenç Soldevila ens ha fet arribar aquesta auca dictada per Albert Pera i dibuixada per Jordi Cuyàs, que va ser publicada l’any passat per commemorar l’ Any Punsola,  i ens en fem ressò amb molt de gust.

“Josep Punsola (1913-1949) — ens diu en Llorenç–  va ser un poeta de la mateixa generació que Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel i que com aquest darrer va morir relativament jove i abans de poder donar una obra poètica de primera magnitud. Tanmateix, el llegat poètic que ens va deixar és d’una excel·lent factura, lligada en un primer moment amb el seu Mataró natal, però, després, tractant temes d’abast molt més general tant de caire metafísic com amorós i espiritual.”

Llegiu, llegiu, que sabreu el que diu.

 AUCA DE JOSEP PUNSOLA

17. maig 2014 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *