DUES PRESENTACIONS EN UN DIA

18 de febrer. Diria que és la primera vegada que faig dues presentacions d’una auca el mateix dia. Al matí d’ahir, a Vic, a la Biblioteca Pilarín Bayés, en la presentació del llibre del company de seminari del curs de 1959 a1962, Sebastià Sardiné, sobre Vilana Perles, un català universal que mereix ser molt més conegut. I al vespre a Badalona, a la presentació de l’ Auca de la confraria dels Dolors de Badalona, escrita amb motiu del 300 anys de la seva fundació que ha dibuixat la Pilarín. Diguem que va ser un dia ben «empilarinat»: vaig dinar a la Biblioteca Pilarín Bayés en l’agradable companyia dels companys de seminari i vaig acabar sopant en petit comitè amb la ninotaire i en Joan Rosàs, historiador, prior de la confraria, i comissari de l’exposició sobre el tema que es pot veure al Museu de Badalona.


20. febrer 2023 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *