Presentació de l’Auca de Feliu Formosa

“L’Auca de Feliu Formosa, nova activitat dedicada al poeta i traductor

Data: 19/12/19

El Centre Cultural Terrassa ha estat escenari aquest dimecres d’una nova activitat del cicle Terrassa a Feliu Formosa que se celebra del 12 de desembre al 2 de gener de 2020.

Està impulsat per diverses entitats locals, d’entre les que figura Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

En aquest cas s’han dut a terme dos actes. El primer ha estat l’”Auca de Feliu Formosa”, amb text de l’auquista Joan Vilamala i 48 il·lustracions d’Anna Clariana. Tots dos han signat les auques numerades i a tot color per a col·leccionistes.

Posteriorment s’ha presentat el poemari amb un recital en pendrive “Darrere el vidre”. S’ha pogut seguir l’àudio i el vídeo del recital enregistrat en directe a la Nova Jazz Cava el dia 23 de maig passat.

D’aquesta manera, Terrassa homenatja la figura de Feliu Formosa, home de teatre, poeta i traductor. Formosa, als 84 anys, encara continua en actiu, sobretot en la traducció.”

En aquest context, doncs vaig tenir ocasió de parlar amb en Feliu i la seva filla, Clara, que l’acompanyava. Ens vam trobar justament així que sortíem del cotxe i acabàvem d’aparcar al costat del Centre Cultural. L’auca li va agradar i agraït com és em va felicitar i tot.

07. gener 2020 by Joan Vilamala
Categories: Notícies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *